View Single Post
Eski 14-02-2015, 02:29   #2104
fzthalil
Ağaç Dostu

fzthalil's Avatar

Giriş Tarihi: 31-12-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi shenile Mesajı Göster
sn hocam size söyle bir resim ekleyim lakin orkidemin türü nedir sayfa 9 270 yazida orkidemin cicekli halinin resmi vardi orayada baka bilirsiniz internetten buldugum resim ekleyecem miltassia.
bu arada ben yalniş yazmisim miltessia yazmisim aslinda MİLTASSİA orkide ve bunu yazdigimda sadece ingilicze sayfalar cikiyor . sizin orkideleriniz ne durumda hocam bi ara resimlerini yüklerseniz o güzelikleri bi görelim saygilarimla.
ha evet miltassia imiş. ben de diyorum nasıl bilgi olmaz diye brassia ve miltonia hibritiymiş. miltoniadan dolayı kokulu olabilir 2-3 sene önce bauhausta görmüştüm ama almamıştım, o aralar annemin evinde kalıyordum annem pek izin vermiyordu bende pek kalmadı desem yeridir... nişan düğün hazırlıkları derken bakamadım dağıttım arkadaşlara şu anda elimde 8-9 adet phal 1 adet mini phal, 1 adet paphiopedilum, 2 adet oncidium, 1 adet odontoglossum, 1 adet psychopsis, 1 adet cambria kaldı.. bunların 4-5 ini bu sene aldım şu anda phaller ve psychopsis tomurcukta, açsın yüklerim

fzthalil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön