View Single Post
Eski 13-02-2015, 14:12   #935
shenile
Ağaç Dostu

shenile's Avatar

Giriş Tarihi: 03-03-2013
Sn. muda size soyle anlatayim olayi toparlayarak dun baktigimdaaa gozunde kizariklik vardive sulanma lakin bugun baktigimda dune nazaran kizariklik daha az gibi geldi bana. Kusum yavru oldugu icin nefes alip verisin nasil olmasini tam olarak bilmiyorum lakin su aralar cok hareketli kafesin icinde kemirmedigi bir yer kalmadi. yem yemesi gayet iyi aslinda yavru oldugu icin belki alismadigi icin yem disinda baska birsey bilmiyor diye dusunuyprum yani yem disinda baska birsey yemio. diskisi normal ishal degil kabiz da degil bazen arkadan takili kaliyor gibi oluyor diskisi onu cozemedim.kisdir diye suyla fisfis yapamiyorum bide yavru diye 2 haftadir bende. canli olmasi guzel birsey lakin arka taraftaki anus kisimdaki tuyuler cok cabuk oynuyor nefes alip verisi herhalde **** kusun hic birseyi yok ben birseyler yaratmaya calisiom anlamadim aksam esim gelsin kusun nus bolgesine bakacam size yazarim ve foto eklerim tesekkur ederim yinede cvp icin

ben simdi baktimda saat 18:00 aksamlari kuşun gözü sulaniyor ve kizariklik ortaya cikiyor tekrar sabah bukadar yoktu anlamadim ben bu işi gözünü ilik cay ve pamukla mi yoksa kulak karıştırıcıyla mi ytemizleyim.

kizariklik olan gözünü arada bir kapatip duruyor diyeri acikken bunuda belirtmek istedim umarim yardimci olursunuz ama yarin yapacagim ilk is eczaneden gentagut damlasi almak olacak.

Eklenen Resimler

Düzenleyen shenile : 13-02-2015 saat 17:27
shenile Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön