View Single Post
Eski 12-02-2015, 15:02   #12574
delfin34
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delfin34 Mesajı Göster
Selamlar sevgili menekşe dostları;
8-9 saksı menekşem var ama şu sıralar bi sorunları var. yapraklarında yumuşama olmaya başladı anlayamıyorum sebebini. Saksılar camın önünde mermerin üstünde ama altında petek var acaba ısı mı fazla geldi de böyle oldu ? aynı yerde duran saksılardan bi kaçında bir şey yokken çiçekliyken bir çoğu da dediğim gibi yaprakları yumuşayıp çürüyor.

Bu sorunların en çoğu yeni ayırdığım minik yapraklarda daha çok oluyor ve ölüyor sebebi nedir bu durumun lütfen yardım edin hepsini yapraktan gözlerinin içine bakarak büyüttüm kaybetmek istemiyorum
merhabalar.. aynı sorunum gala devam ediyor. saksıları koymadığım yer kalmadı. hepsi çiçeklerini döktü. hadi çiçeklerin zamanı geçti döküldü diyorum ama bir kaç saksının yaprakları yumuşadı. yapraklar aşağı saldı kendini. bunun sebebi nedir çözüm bulamadım hala.

aynı yerde diğer saksılarda bir sıkıntı yok ama bazılarının yaprakları yumuşak.. yapraktan çıkan bebekleri de camın önüne koydum onlarda daha çok oluyordu yumuşama ama şimdilik onlarda bir sıkıntı yok yetişkin menekşelerim neden böyle oluyor

delfin34 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön