Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Milla
Maşallah çok güzeller. Salata malzemesi gibi iştah açıyor  )
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi samur
Nasıl şekerler birden onları ısırasım geldi, bu arada sedum tohumlarım var gecen seneden eksem mi bu zamanda nasıl olur.
|
Otsever biri olarak sedumlarla tanıştığımdan beri iştahımı kabartır bu güzeller. Ama iştah kabarmayacak gibi değil ki!
Sevgili Samur, ben tohum ekim işini şubat sonuna bıraktım. bizim ev sobalı olduğu için çok sağlıklı olmaz bu zamanda. Şubat sonu idealdir bence. Hangi sedumların tuhumları var? Ne kadar da keyifli olur onları tohumdan yetiştirmek...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Muda
Soğuklardan etkilenmeyen görüntüsü ve çiçeği güzel olanları üstelik çok yıllık ise ben daha çok seviyorum. Fazla bir bakım istemiyorlar. Kolay çoğalıyorlar. Bizim buralarda ölmüyorlarsa sizin orada ölme ihtimali çok daha az.
Burada iki gündür yağan kar oldukça fazla oldu. Uzun yıllardır ilk defa bu şekilde bir kar yağışı oluyor. Normal olması gereken bu. Kayıplarımız biraz fazla olsa da. Umarım baharla birlikte çok güzel bir sezon geçiririz.
|
Ben de bu yıl bu kadar çok üzüldükten sonra artık akıllandım. Soğuğa dayanıklı türlere yöneleceğim. Bu da demek oluyor ki, yaşasın sedumlar! Farklı tür sedumları nereden bulacaksak artık...
Hadi bakalım, afiyet olsun!