Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife
Sn. telato,
Bahçenizde yaptıklarınızı büyük bir merak ve hayranlıkla izlemekteyim. Emeklerinize sağlık. Bakalım daha ne güzellikler göreceğiz.
Ben de susak ve süs kabağı yetiştirmeyi ve süslemeyi çok seviyorum. Benim gördüğüm o ki süs kabağı mümkün olduğunca dalında kurumalı. Erken kopartılanlar çok kuru bir ortamda değilse böyle çillenmeler olabiliyor. Benim de geçen yıl soğuklar bastırınca erken kopardığım birkaç tanesi küf olmuştu. Küflü kısmı silip soba üstüne astık. O lekeler tam çıkmadı ama boyamaya engel olmadı. İyice kurumadan boyamayın. Ben iyice kuruduktan sonra boyamıştım. Bu başlıkta benim yaptığım boyamaları ve birçok başka örneği bulabilirsiniz...
|
Sayın Loveforlife, bahçemde yaptığım değişiklikleri sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi öğrenmek çok hoş.
Konu bahçe ve çiçekler olunca yapmak istediklerim bitmiyor. Süs kabaklarıyla ilgili verdiğiniz yararlı bilgiler için teşekkür ederim. Sizin yaptığınız boyamaları çok beğendim, ellerinize sağlık. Hatta o kadar beğendim ki, benim süs kabaklarını boyamaktan vazgeçip, bu konuda daha yetenekli olan ablama devrettim. Şimdi ablam nasıl boyayacağını düşünsün dursun