Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Seabert74
merhaba Sayın h_dogan..
Sizin kış bize göre iyi geçmiş.. Bu kadar moral bozuklugu arasında güzel bahceleri görünce mutlu oluyorum.. Aeonium saksıma poşet geçirmiştim ama, başka bir saksı üzerine düşüp kırmış dalları.. Sizden geldikten sonra cok çabuk serpilmişlerdi ama, hem dalları kırıldı, hem don vurdu.. Bir umut baharı bekliyorum, umarım kökleri yerindedir, bir umut...
|
Merhaba Sn. Seabert74.
Bendeki Aeoniumlar da o saksıda olan hariç hepsi öldü. Yalnız benimkiler soğuktan değil sıcaktan öldüler sanırım. Bakalım yine çoğaltırız herhalde.
Benim bitkilerin iyi olmasının nedeni balkonu naylonla kapatmam ve havanın sizin bölgelere göre daha sıcak gitmesi.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi maya
En çok da senecio-boncuk-tarlanızı beğendim Sayın h_dogan. Nitekim ben Angay Kaktüs'ten getirttiğim birçok çeşit içinde bir tek onu kaybettim. Çok küçüktü zaten, hızla yok oldu gitti 
|
Beğeniniz için teşekkür ederim Sn. maya.
Senecio rowleyanus çok da bakım istemiyor, tek yaprak da dikseniz tutuyor yani ben tek boncuğu ektiğimde büyümüştü. Bizim burda -3,-4 oldu biraz boncukları büzüşür gibi oldu ama hava ısınınca tekrar sertleştiler.