View Single Post
Eski 05-02-2015, 22:03   #1863
Murat Kayadelen
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 23-09-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selcukİst Mesajı Göster
Yani ilk yorumumu böyle nahoş ve konu dışı gereksiz bir yazıya cevap vermek için kullandığımdan dolayı mutsuzum tabi ama sizede birinin cevap vermesi gerekiyor; hangi partiye oy vermemiz gerektiğinide söyleyecekmisiniz ?Biz size atalarınızı ve tarihini neden unutturulduğunuza tepki göstermiyorsunuz diye soruyor muyuz ? Hoş Atalarımız aynı değil sanırım.
ilk sayfadan beri okuyorum günlerdir, hem tüm besi hayvancılığınıda hatim ettim ve ilk defa gereksiz bir yazı gördüm. Malesef o da çok bilgili gibi görünen sizden geldi. Helal olsun.
Unutmadan 'esenlikler dilerim'
Atalarımızın tarihini bilmekle , Osmanlıca öğrenmeyi aynı kefeye koyan sayın arkadaşım, böyle bir gönderiyle karşılaştığım için ben de çok üzgünüm. Preveze savaşının tarihini ister İngilizce oku, ister yunanca, ister Osmanlıca , ister Fransızca, ulaşacağın şey ege denizini türk denizi yapan savaş olduğudur.
Senin eleştirdiğin yazıdaki eleştiriler var ya , o eleştirilerden her hangi birine eleştirinin eleştirisi eleştirisiyle yakalaşabildiğin gün memleketimizde kendi toprağımıza neden elin ürettiği hibrit tohumları ekmek zorunda bırakıldığımızı, neden memleketimizde yetişen yerel türlerin tohum üretimini yapmamızın yasak olduğunu, daha 20 yıl önce tarımda kendi kendine yeten sayılı ülkelerdenken şu anda kimlerin elimizi kolumuzu bağladığını belki anlayacaksın.
Ama o gün senin için çok geç olacak,
maalesef benim için de ....

Murat Kayadelen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön