View Single Post
Eski 05-02-2015, 09:05   #409
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
:

sevgili asmalıtepe, çok geçmiş olsun vertigo gerçekten zor bir rahatsızlık, Allah kimsenin başına vermesin .bir yıl önce annem de bizi çok korkuttu.bir hafta hastanede tedavi gördük. ayağa kalkması kendi başına yürüyebilmesi aylar sürdü. hala yürümesinde zaman zaman dengesizlikler oluyor. buna şükür ediyoruz.ablam kendine dikkat et. ani hareketlerden kaçın. gözlerini bile hareket ettirirken dikkat etmen gerekiyor. gerekirse dediğin torfu kullanmazsın. yanmış çiftlik gübresi ile toptağı karıştırırsın .sağlık her şeyden daha önemli.
ablacım,tabi dert etmiyorum. bitkilerin baharla birlikte bizlere yeşilin en güzelini sunmaları için, fırtınalar esecek ve eskiler giderilmiş olacak.işte doğanın kendi kendini nasıl da yenilemek için gösterdiği çaba kısaca bu da bir doğanın döngüsü diyebiliriz. sukulentlerimi övücü kelimelerin karşısında biraz mahçup olurken sevindiğimide belirtmek isterim.şimdilik Allah'a emanet ol.tekrar Allah'dan şifa diliyorum.sevgilerimle selamlar..
Sevgili Münevver48; Gerçekten dediğin gibi zor bir durum. Daha benimki hafif .. Hafif sayılır derken o geceyi unutamam. Sanki şiddetli bir deprem oldu başımda. Artçı şokları da hala sürüyor. Yastıkta başımın tam arkasını koyamıyorum ancak yan olarak tutabiliyorum. Adeta çalkalanıveriyor. Gezerken de hafif te olsa dönmeye devam..

Sevgili Samur çok doğru bir cümle kurmuştu:'' Bu hastalık yaşam kalitesini düşürür,, diye.

Ben evde çok seri hareket etmeliydim işlerimi yaparken, kafam estiği an çıkmalıydım. Aklıma geleni geldiği anda oluşturmalıydım, her işime bizzat kendim gitmeli dolayısıyla otomobilimi kullanabilmeliydim. Oysa şimdi evin içinde dahi ödüm kopuyor düşerim çarparım diye..

Sevindiğim şu ki; Beni bilgisayarımdan koparmadı, dolayısıyla Ağaçlar.net'ten. Otururken başım sabit belki faydası olmuştur bile.
Hatta arada ufak ufak ekim yaptım. Hem şu torfu tükettim. Ama torftan kurtulmam da ne kadar mümkün ki. Gidip gelip su isteğini kontrol ediyorum elimle.

Neyse bu güne binlerce kez şükürler diyorum.

Ha Rokaların devamını ektim.Çekimleri ekleyeceğim. Sevgiler..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön