Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sdk_akgn
Oncelikle ben hobiciyim ve konuyla alakali derin bilgi sahibi degilim sadece tecrube edindiklerimi yazmaya gyret ediyorum  wt olayini suna benzetebiliriz. 1.2 araba motoruyla 2.0 motor ebatlari aynidir ama performansi farklidir. Buna bagli olarak yaktigi mozotta farklidir. Wt ne kdar yuksek olursa icindeki civa okadar cok tepkimeye girer ve verim artar.. Birde sizin gozunuzle gordugunuz rengin onemi yoktur. Bitkinin ne aldigi onemlidir. Florasan dediginiz yanlis hatirlamiyrsam t5 olmasi lazim. Kullanmadim ama kullanan arkadaslarim dusuk verim aldigini soyluyorlar..bildigim kadari ile sizin et yiyen bitkiler fazla gunese ihtiyac duymuyor. Eminim t5 florasan ampulu sizin isinizi fazlaca gorur.. Ayrica led lamba isi turkiyeye yeni giriyor talep az alunca fiyatta pahali oluyor.. Ben kndim tum duzenegi kurdum ve 50 led lambali 1 mt2 alan icindir bana 400 lira gibi bir rakama mal oldu.. Resim atiyim gorun. Hatta satmayi dusunuyorum belki ilgilenirsiniz..ama sizin isinizi florasan gorecektir.. O bitki icin onemli olan isi ve nem..
|
Aynen katılıyorum. Fakat 400 TL Benim için çok çok fazla ayrıca ben ampulü aldım

Artık büyürse