Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
Sevgili Asmalıtepe ,İlk çekincem Eskişehir iklim koşullarında çiçek yetiştirmek baya zahmetli ,ilkbahar ve yaz çok kısa sürüyor ve pek çok çiçek ,ne yazık ki soğuga dayanamıyor . İkincisi de acaba bu resimlerdeki gibi bir güzellik oluşturabilir miyim .Bahçemin sade ,sakin halini de seviyorum . Çimleri kaldırıp , çok güzel bir ortam yaratamazsam diye düşünüyorum ,biraz kararsız kaldım . Desteğiniz için teşekkür ederim
akçaağaç yetişme çalışmanızı çok taktir ettim .Çok zahmetli bir o kadar da heyecan verici .Sizin kadar mutlu oldum .
|
Sevgili Aleydi; Kışları sertve uzun olan yerlerin zorluğunu muhakkak sizden iyi kimse bilemez. İliniz en radikal iç Anadolu ili.
Ben de bu sene ilimin iklimiyle alakasız, en sert kışların yaşandığı ilçesindeyim.
Memleketime bir kere daha hayran oldum. Doğu Akdeniz'e giriyoruz ama Akdeniz iklimi de değil bizimki.
Yeni geldim bahar gelmişti bizim oralara..ha kışı da ertesi gün yaşayabilirsiniz ama bezdirecek gibi değil..kar da yağar dolu da ama gelir geçer..
Asıl başarı sizin olduğunuz yerlerde bitki yetiştirip, büyütenlerin.
Haklısınız çimleriniz de çok güzel. Onların üstüne otantik bir kağnı araba ve kışın içeri taşıyacağınız saksılı çiçekler de çok şık olur.
sevgi ve selam.