Teşekkürler..
Sevgili Münevver48, Sevgili Yenigine, Sevgili Akçabardak yüreklendirmelerinize defalarca teşekkürler.
İşte birşeyler üretmeye uğraşıyorum ne kadar ürete yetiştirebilirsem diyerek..
Bağa uzağım, evdeki çiçeklere uzağım 200 km falan. Burada birşeyler oluşturmak ta güzel olacak.. Boyun büken Rokaları saymazsak fena değil gidiş.
Yalnız sizden uzak olsun Vertigo krizine girdim evvelki geceyi Acil'de geçirdim. Çok kötü bir geceydi. Müthiş bir başdönmesi ve istifra atakları... Ben önce anlamadım tansiyon sandım ama tansiyon müdahelesinden sonra ve ertesi sabaha aynen uyanınca kendim teşhisimi de nedenini de buldum. Ve hala hafif hafif sürüyor.
Bu rahatsızlığın birçok nedenleri olabilirmiş, birisi de bir alerjen sebeb olabiliyormuş.
Ekim yaptığım Torfu suçluyorum. Daha önce de hissediyordum bazı rahatsızlıklar. Neyse inşallah tesbitim doğru olsun da bunun altında daha kötü bir neden olmasın diye dilerim.
Bunları paylaşma nedenim konu ile doğrudan ilgilidir. Asmalıtepe' toprağına kavuşana kadar artık torfla haşırneşir olmamaya karar aldım.
Dün kendimi biraz iyi hissedince Akçaağaç tohumlarını da katlamaya alayım diye bir nebze yakınlaştığım torf yine vurdu ve öğleden sonra tekrar başdönmelerim başladı. Artık yukarıdaki kararımı kesinleştirdim.
Ha.. Tabii ki asıl suçlu benim alerjik bünyem. Torfun ne suçu var.
Sevgiler ve selamlar..
Acer Rubbrum AKÇAAĞAÇ Tohumlarını soğuk katlama hazırlıklarım da bir sonraki mesajdadır.
Düzenleyen asmalıtepe : 02-02-2015 saat 13:29
|