View Single Post
Eski 27-01-2015, 19:58   #109
Cymbelina
Ağaç Dostu

Cymbelina's Avatar

Giriş Tarihi: 18-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi OSMAN45 Mesajı Göster
Sayın Cymbelina,

Yazınızın 3. paragrafında sorduğunuz soruya fotoğraflı cevap verebilmek amacı ile fotoğraf arşivlerimi alt üst ederek zaman kaybettim. Aşağıda sebebini açıklayacağım.

Evet geç yazmamın nedenine gelince. İki adet fotoğrafımı arşivimi alt üst ederek aradım ancak bulamadım.

Sadece soğanlı bitkilerimin olduğu bölgeyi köstebeğin yaklaşmaması amacıyla bazen ters lale bazen kuru köpek kakası koyarak koruyorum.

Hatta süs havuzumuzun olduğu yıllarda kurbağa, tospağa ve yılanımız bile vardı. Çeşitli kuşlar ve sadece seslerini duyduğumuz çakalları da eklemeliyim.

Sayın Osman45, estağfurullah ne demek geç kalmak, hiç öyle düşünmeyin lütfen. Onca zahmete girmişsiniz, ne kadar ince düşüncelisiniz, çok teşekkür ederim.

Bendeniz " forumda çoklu alıntı yapma" adlı sanatı henüz icra edemediğimden tek alıntı ile idare ediyorum, koyu renkle işaretlemek imdadıma koşuyor bu durumda.

Ters lalenin (ve diğerinin) köstebekleri uzaklaştırıcı etkisini bilmiyordum, sizden öğrenmiş oldum, hiç aklıma gelmezdi, teşekkürler.

Kendi adıma konuşmam gerekirse, (kurbağa, fare ve yılanı ne yazık ki es geçerek) bahçenizdeki sevimli misafirlerinizin fotoğraf ve videolarını merakla bekliyor olacağım - ama siz bana bakmayın elbette, hepsini paylaşın. Selamlar.

Cymbelina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön