View Single Post
Eski 26-01-2015, 13:54   #61
aleydi
Ağaç Dostu

aleydi's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sevgili aleydi...

Bir canın aileden biri haline gelmesi ve sonra onu kaybetmek öyle zor ve acı ki... Sizi çok çok iyi anlayabiliyorum. Bizler kaybettiğimiz çiçek olduğunda bile yüreği sızlayan insanlarız üstelik. Ama yaranızı sarmanın en iyi yolu yeni bir can... Ama barınaktan ya da gerçekten bakıma ihtiyacı olan başka bir canda arayın teselliyi, Last'ı hiç unutmayacaksınız ama yaranızı o can saracak...

Sevgiler, selamlar...

Teşekkürederim sevgili Loveforlife .Lastın yerini hiçbirşeyin tutması mümkün değil tabi . Çünkü hayvanlarında karakterleri oluyor . Aşı için veterinere götürdüğümüzde .Çarşıda işimiz vardı. Biraz dolaşalım dedik . Last hiçbir eğitim almamasına rağmen arabaya bizle binip indi . Yolda bizimle büyük bir insan gibi dolaştı .Ben mağazalara girdiğimde ,dışarda oturup bekledi dakikalarca .Her zaman çıktığı verandaya , mangal yaptığımızda ,oturup aşağıda bekliyordu .Sadece kemik vermeye kıyamıyorduk .köfte veriyordum ,tavuk ,ettende vermeyim artık diyordum . Eşim ondanda ver onunda hakkı diye söyleniyordu .

Oğluma barınaktan yen bir dost alalım dediğimde , (sırf onu avutma için ,bende öneriyorum ama emin olamıyorum .acımız daha taze ,belki o alalım dese onun mutluluğu için bende istiycem) .Last gibi iyi huylu olucak mı diyor . O kadar güçlü iri bir canlının ,bir o kadar mülayim ,insan canlısı ,akıllı olması .Onun yeri çok farklı .Bir yandan da bir sürü bakıma ihtiyacı olan canlı var ,öyle de düşünüyorum .Biraz daha zamana ihtiyacımız var galiba . sevgilerr

aleydi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön