Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Imay
Sayın Pria, nergis hakkında ne sorsam sizden alabildim cevabını. Toprak karışımını da sizden öğrenip elimden geldiğince uygulamıştım. Bu yıl, bu toprak karışımıyla tüm soğanlı bitkilerim çok keyifli..
|
Sayın Imay,
Düşünmeden, araştırmadan, gözlemlerimi tecrübelerimi katmadan ben bu sayfalarda hiçbirşey yazmadım, yazmam da..
Yanlış, emin olmadığım birşey yazarak kimseyi üzmek, hüsrana uğratmak istemem..
Yazdığım herşey 20 yıllık tecrübelerimin sonucudur..
Benim burada ve bloglarımda yazdığım şeylerin birebir alınarak diğer sitelerde yayınlanmasından da büyük keyif alıyorum..Demek ki yazdığım şeyler insanlara doğru, inandırıcı ve gerçekçi geliyor ki benim bu konularda yazdıklarım beğenilip alıntılanabiliyor..Örneğin aşağıdaki linkte nergis ekim-bakım bilgilerini benim burada ve bloglarımda yazdıklarımla bir karşılaştırın..Aynen benim yazdıklarımı alıp yayınlamışlar..Keyif alıyorum bundan ben de..
Mart Ayının Çiçeği Nergis, Sude Çiçekçilik, Ankara Çiçek Siparişi, Ankara Çiçekçi, Ankara Çiçek.
Gelecek yıl saksı topraklarınıza bu yıl son yazdıklarımı da uygulayabilirsiniz..Biraz daha farklı şeyler var orada:
http://www.agaclar.net/forum/1332135-post265.htm
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim; ben her zaman hizmetinizdeyim..Seve seve hem de..