Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Cymbelina;
Bahar dali için nedense hani sanki kış filan daha uygun mudur acaba diye düşünmüştüm - genel olarak uykuda oluyor ya bitkiler.
Aramızda kalsın ama ben de eskiyi unutup bir hafta önce diğer bitkilerimle birlikte onu da budamış ve çeliklerini bahçemin kenarına köşesine saplamıştım
Çeliği sorma sebebim de, eve yakın bir parkta 2 tane çalı şeklinde var, gelip geçerken (bilhassa çiçekli dönemde) "Benim olmalısın" diye sinsi bir hisse kapılıyorum
Diğerlerinin çiçeksiz dönemlerinde onun çiçekleri insana çok güzel görünüyor, haklısınız.
Ama vaktiniz olduğunda Bitki delileri başlığında geçen yıllarda paylaştığımız maceraları okuyabilirsiniz  Hatta belki siz de birşeyler paylaşırsınız orada.
|
O başlığı, sizin yazdıklarınız başta olmak üzere kaçırmamaya çalışıyorum. Bir zamanlar ben de bir deliliğimi yazmış ancak sonradan silmiştim. Cemal kardeşimden numero

bile almıştım.
Besleme ve bahçeme alıştırma amaçlı kuş yemi aparatını doldurarak her kış ağaçlarımın dallarına asarım. Alışırlarsa erken ilkbaharda ortaya çıkan uçan, uçmayan haşereleri benim için azaltırlar diye düşünüyorum. Hayvancılık Enstitüsü Müdürü olarak tasvip edersiniz umarım
Her şey gönlünce olsun.