View Single Post
Eski 23-07-2007, 09:41   #28
cemal.S
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 16-05-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kızıl ağaç Mesajı Göster
Sebahattin Sargın işlerimi hallettim gelicem.Yaprak dökümü böyle devam ederse bende dökülebilirim miyim?Diye soruyorum kendime!Acaba başka bi bölge mi bulsamda gitsem Yalova **** İzmire acaba beni kabul ederler mi?
Merhabalar !

Sebahattin bey ! Yahu sizin beni kovdurmaya niyetinizmi var. Bu sefer Müdürüme ben ne diyeceğim. İnkanın altında santral yeri bulamadık setbaşında bir yer var gidip orayı keşvedeyim desem bir türlü demesem bir türlü. En iyisi doğruyu söylemek. Müdür bey! Müdür bey ! Bursada doslar beni bekler beni kovsanızda ben o arkadaşlarımla olmak istiyorummu diyeyim. Ali bey kalkmış İstanbuldan belkide misafirleri ile gelecek. Güler hanım yine öyle. Büyük patron DARKYES orada olacağım diyor. Yapmayın, yapmayın en sonunda Nasrettin hocanın hanımının hikayesine dönecek benim iş diye düşünmüyor değilim. Sahi biliyormusunuz merak ettim doğrusu. Sanırım KOCAYÖRÜK haklı çıkacak bu işten biz iyice gezgüç olacağız sizin yüzünüzden.

Hey Kocayörük !

Umarım sizde gelirsiniz bakın geçler neler diyor ne projeleri var bir görelim olmazmı. Benim ülkemin geleceğini yalnız bırakacak değilizya. Hele ormanlar söz konusu iken.

Umarım mesaj anlaşılmıştır. Tabii bir aksilik olmazsa. Katılacak veya gönülleri ile bizimle beraber olacak tüm arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön