View Single Post
Eski 23-01-2015, 10:30   #504
vetman996
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi loveforlife Mesajı Göster
Sayın vetman996,

Tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Siz benim için değeri ayrı olan ve bir gün mutlaka yüzyüze görüşmeyi arzu ettiğim özel birisiniz. Benim ufaklıklar annesiz kaldığında verdiğiniz desteği asla unutamam. Onlar hayata tutunduysa siz ve Lusoari kardeşimin destekleriyle olmuştur.

Umarım hepimiz için her şey gönlümüzce olur. Güzel ve bereketli paylaşımlarda buluşmak dileğiyle...

Sevgiler, selamlar...
Sevgili Loveforlife, kalp öyle bir şey ki bir kişiyi kalbinizde değerli hissediyorsanız bilin ki karşınızdaki de sizin için aynı hisler içindedir. Bunun için hani derler ya kalp kalbe karşıdır. Siz de benim için çok özel birisiniz. Ayrıca sizi herkes özel biri olarak görüyordur buna eminim. Bunu mesajlardan da anlayabiliyorum.

Sizin ufaklıklar için daha fazlasını yapmalıydım ama bunu yapamamanın ezikliğini yaşadım aslında. Bursa'da veteriner kliniği olan arkadaşlarım vardı ve bunlardan sizin için yardımcı olmalarını istemeliydim. Ama bu dünya öyle bir hale gelmiş ki kapitalist düşüncelerle yardımcı olamayabileceklerini düşündüm. Önemli olan yavrucakların hayata tutunabilmesiydi. Siz bu emekleriniz karşılığında cenneti hak ediyorsunuz kanımca.

Gelecek her gününüzün bir önceki günden daha mutlu, daha huzurlu olması dileğiyle... Selamlar... Sevgiler...

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön