Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Tilki Mete
Çok iyi bir harç alın sonra köklerin çürüyen kısımlarını ve siyah olan yerleri temiz bir makas bıçak ile kesin iyice temizleyin ( siyah yerler bakteri virüs olabilir diye düşünüyorum ama emin değilim ) saksınızı isterseniz atın isterseniz de camaşır sulu seyreltik bir çözeltide siteril hale getirin aldığını harcı da fırında , fırın torbasında 10 - 20 dk sterilize hale getirin kökler şeffaf saksıdan gözüke bilecek şekilde yeni harca ekin ama sulamayın ertesi gün sularsınız iyi bakıp biraz özen gösterirsen aysel abla çok iyyi sonuçlar alabileceğini düşünüyorum tabi bilmediğim kısımlat ola bilir prof arkadaşlar cevap verecektir  
|
Çok teşekkürler Metehancığım. İnşallah kurtarırım