Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48
 sevgili samur, korkarım size bir hastalık virüsü bulaşmış  ahhh ah sana söylemeyi unutmuşum.hoyalar tehlikeli uzak dur bak hastalık bulaşır demeyi.bende de böyle bir hastalık nüksetmişti ben onu yaseminlerle güllerle bastırmaya çalışıyordum. senin sayfandan öhü öhü galiba bana da bulaştı.artık bir çaresini yazarsın  canım birde senin kedileri loveforlife'nin sayfasında gördüm.çok şekerler isimler kendilerine bire bir çok yakışmış.bu kadar latife yeter öyle değil mi hoyalarını güle güle büyüt çiçeklerini kısa zamanda görürüz.sevgilerimle selam  ..
|
Ah cok hastayim ablacim dogru tahmin etmissin.Gecen ay kafayi yemistim nerdeyse bu hoyalar yuzunden,aman ne bileyim ben bu hoya isi sabir isiymis,yani benim gibi tezcanli birisi icin hic uygun degilmis, ama olsun ben hoyalar ile sabri ogrenecem.Is yerindeki arkadaslar benim o halimi gorunce acidilar once bir hoya cornosa celigim geldi,sonra beyaz bitlerle bitlenmis oldugunu farkettik,hocam sen bunu iyilestirirsin diye anneyi de getirdiler.Derken baska bir arkadas koca bir saksi hoya cornosa gondermis.Yani simdi 2 buyuk hoya cornasam var ama ben rahat durmadim sevgili yesilimden baharda 4 minik fide gelecek bakalim ne zaman cicek gorecez