Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
Sevgili Akçabardak üzüntünüzü paylaşmamak, hatta sizin kadar üzülmemek mümkün değil.
Görüntüleri içini acıtıyor insanın ama ben şöyle bir mantık yürüterek teselli ediyorum kendimi. Sizler de yabana atmayın bu savımı:
Allah vermesin donan insanlar direk ölmez, önce uzuvlarını kaybederler ki bir kısım vakalarda ayaklarda, elde oluşan kangrenleri keserek ölümden döndürülürler.( çok iç karartıcı bir örnek oldu özür dilerim)
Bitkilerin de toprak dışında kalan kısımları direk dona maaruz kaldığından dondular. Çıplak, örtüsüz savunmasızdılar. Oysa kökler ne de olsa toprak korumasındalar, Toprak donmuş bile olsa kökler canlı kalmışlardır diye düşünüyorum, ve diliyorum.
Bakın inşallah baharla beraber bana hak vereceksiniz. Onlar küllerinden doğacaklar Allah'ın izniyle.
|
Sevgili asmalıtepe güzel bir teselli size katılıyorum her zaman yanımda olduğunuzu farkındayım ve olacağınızdan da eminim çok sağ olun teşekkür ederim, hele de dondan insanların başına gelebilecek bu tür vakalar dediğiniz gibi çok daha içler acısı Allah düşman başına vermesin.
Bitkilere gelince dediğiniz gibi inşallah toprak altında canlar kalmış ve baharda tekrar canlanmış olarak geri dönerler hayırlısıyla. Sağlıkla sevgiyle kalın