91. Bu gün 03 Şubat 2014 Pazartesi. Sabah 09,30’da Muhasebecinin bürosuna gittim oradan evin iskan işlemleri için SGK’dan aldığımız belge ile 3 kişinin sigorta parasını bankaya yatırdım. Daha sonra Ayaş Fen Müdürünü aradım ‘’gel bakalım dedi’’ Ayaş’a doğru yola çıktım. Ayaş’ a vardım ve Fen müdürü bana Oltan belediyesine gideceksin dedi Oltan’a gittim oradan form bir dilekçe verdim ve Belediye Başkanına imzalatmak gerekiyormuş Belediye Başkanı Ayaş AKP ilçe binasındaydı onu buldum imzalattım. Oradan Beypazarı’na gittim SGK’na belgeleri verdim oradan ilişik kesme belgesi alacaktım işi yapan bayan şimdi veremem ancak evrağınızı Perşembe günü verebilirim dedi bende Ankara’ya doğru yola çıktım yolda fidancıya girdim Ziraat Mühendisi oradaydı ağaç seçimi yaptık tam 19 adet saksılı fidan aldım ayırttım asma çeşitleri de vardı ancak çıplak köklü olduğu için tereddüt ettim.
92. Bu gün 06 Şubat 2014 Perşembe. Beypazarı SGK’dan bayan memur aradı iskan belgesi için ilişik kesme belgesi alacaktım bana 2014 değerlerinin henüz sisteme girilmediğini söyledi ancak Nisanda falan girilirmiş bende telefonda kızdım o zamana kadar bekleyemem dedim illaki başka bir yolu vardır dedim Müdürle görüşeceğim.
93. Bu gün 09 Şubat 2014 Pazar. Sabah 08.00’de yola çıktım saat 08,30’da fidancıya vardım ve 10 adet fidanı arabaya yükledim ve bahçeye vardım. İlk işim suya bakmak oldu sondajdan çıkan su farklı yere yani toprağa akıyordu onu düzelttim. Daha sonra tarla farelerine zehirli buğday attım ve fidanlar için çukur kazdım yaklaşık 10 adet kadar bazı yerler çok taşlıklı olduğu için çok zor oluyor içine el arabası ile su getirip döküyorum yumuşasın diye, zar zor kazabildim, ancak daha açılacak çukur var. Yarın Beypazarı’na gideceğim.
94. Bu gün 11 Şubat 2014 Salı. Beypazarı SGK Müdürü ile konuştum 2 gündür telefonla ulaşamıyordum ulaşamadığım için gitmek istemedim onun için Kızılay’daki Bölge Md.lüğüne geldim. Tam içeri girmeden önce tekrar arayım dedim ve telefon çaldı sonunda Beypazarı SGK Müdürle görüştüm. Bana %10 farkla yatırın birde taahhüt imzalayın olur dedi. Bende tamam dedim memur beni aradı dilekçeyi mesajla gönderdi bende imzaladım tarattırdım geri gönderdim bana haber verecek belgeyi almak için gideceğim. Bu arada belim ağrıyor geçen bahçeye gittiğimde biraz belim ağrıyordu çukur açınca daha fazlalaştı ilaç alıyorum belime dikkat etmem lazım.
|