View Single Post
Eski 13-01-2015, 09:48   #321
asmalıtepe
Ağaç Dostu

asmalıtepe's Avatar

Giriş Tarihi: 29-04-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
bodruma kış geldi
sizlere baharın müjdecisi anemon fotoğraflarından sonra galalarımın açacağı günü beklerkenişte böyle oldular. iki gün önce yağmurla karışık kar yağdı yaklaşık iki saat. sonrası gece don açmadan hayata veda eden gala çiçekleri ama bahara tekrar sürgün verecekler. açmayan çiçekleri daha güzel açacaklar ateş çiçeğim de inşallah tohum tutmuştur.her sene kendiliğinden kurur ve tekrar kendiliğinden çıkardı bana hiç zahmet vermezdi.

Eklenti 531923

Eklenti 531924

Eklenti 531925

Eklenti 531926

Sevgili münevver48, sayfamda teselli mesajınızı görünce; Teşekkür cevabımı sayfanızda vermek istedim. Sayfanızı açtığımda görmediğim mesajlarınızla karşılaştım ve çok üzüldüm güzelim bahçenizi görünce. Beğen butonuna basamadım o mesajda.

Can sağlığı olsun kalan çiçekleriniz iyi ya.

Soğanlar da dediğiniz gibi bir bilmece şu anda. Bakalım inşaAllah iyileşecekler diye umalım.

Tohumların çoğu elimde, bir kısmı ve çimlendirme torfu da kapıyı çaldı çalacak
ama ekmeyi şimdilik düşünemem. Sözümona kalorifer yanan dairede ben kendimi ısıtamıyorum. Memlekette tişörtlerle gezeriz kış günü evimizde. Ama burası başka bir soğuk. Soğanları bile mağdur etmişken tohumları bu soğukta çimlendiremem diyorum.

Yalnız bir ikisini ekebilirim tecrübe etmek adına..

asmalıtepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön