View Single Post
Eski 12-01-2015, 18:43   #18
tarku
Ağaç Dostu
 
tarku's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2010
Şehir: konya
Mesajlar: 963
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sapinuva Mesajı Göster
Kışın bitkiler uyku modunda olduğundan o kadar zarar göreceklerini sanmıyorum. Özellikle ilkbahar donlarından korkuyorum.Çünkü ağaçlar kurtulsa bile meyve olmuyor.

Bana yazdıkları cevabı ve internet adresini veriyorum. Umarım işine yarar.


Alıntı:
1 litre Doğal Bitki Antifrizi 200 litre su ile karıştırılıp kullanılmaktadır. Bu üründe alan hesaplaması dekar olarak değil, sizin ilaçlama yaparken 200 litre suyu ne kadar alanda kullandığınız önemli olmaktadır.

Ürünü kullandığınız zaman son bahar budaması yaptırdığınız meyve ağaçlarınız, soğuk ve don olaylarına karşı direnç sağlayacaktır.

Alıntı:
Uygulama için ortalama 8-10 derece hava sıcaklığı yeterli olacaktır. İlk donlar görüldükten sonra, havaların uygun sıcaklıkta olduğu bir zamanda yapılması tabi ki fayda sağlayacaktır. Yalnız ürünümüzün tam olarak çalışması için kış uygulamasının yapılmasında fayda vardır. Bu uygulama ile meyve ağaçlarınız ilkbahar aylarında olacak olan don ve soğuk olaylarına karşı hazırlıklı olacaktır.

Ortalama etki süresi 10-12 gündür. Ürünü kullandıktan sonra yaklaşık 4 ile 6 saat arasında bitkinin içerisine nüfuz eder. Soğuk ve don olayı olduktan sonra mutlaka tekrarlamak gerekmektedir.
Tarm Ofisi

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön