1-Bekir Sıtkı Arı ile sizin bildiğiniz değil...Mehmet Demirel denen kişinin yazıların da yazıyordu...
2-Karşın da siz Bekir Sıtkı Arı yı görmek istiyorsunuz. her halde.Lakin öncekiler gibi yine muallakta bırakmak sureti ile geçiştirme de çok ustasınız.
3-Bekir Sıtkı Arı nın ürünü umurum da değil.Hele hele sizin ürününüz olanlar hiç değil...
4-Ahlaksız yaklaşım ise yalan söyleyemektir diye bilirim...Ya da olan olayları gizlemek saklamak ya da gerçekleri açıklamamaktır diye bilirim...
Varsa gerçeğiniz açıklarsınız....Ya da bildiklerinizi harbi harbi yazarsınız.Tıpkı Mehmet Demirel gibi...
25 Ocak 2008 tarihli zaman gazetesi buldum.İnternetten araştırdım daha doğrusu...Bekir Sıtkı Arı nın resmi var ve liseli jucit geliştirdiği sıvı gübre ile tarım da devrim yapmak istiyor diye bir haber.2008 yılı öncesi 7 yıllık çalışması olduğu yazıyor...
Haberi yapan da Cemil Türken diye bir muhabir.
Ben şuna inanıyorum...Gerçekler saklanıyor...Siz kendi kurduğunuz ütopyayı her kesin kabul etmesi için uğraşıyorsunuz...
Denemeye gelince;gidersin kardeşim Bekir Sıtkı Arı ya...Nasıl olsa geçmişte bir dialoğunuz olmuş...İstersin ürününden...Uygularsın...Sonuçları ortaya çıkar.Burada her hangi bir kişinin de o sonuçlar ile ilgileneceğini de zannetmiyorum...
Sanırım buradaki insanların derdi;bu kadar entrikaya ne gerek vardı...
İlk başlangıcı yaptık bakalım....En azından B5A nın 1999 ve 2000 yılların da çalışılmaya başladığını öğrendik...
Yaaa bana ne sizin ütopyanızdan....Sizler de Bekir Sıtkı Arı fobisi başlamış...İsmini duysanız adeta rengini değişiyor...
Adam size cevap bile vermiyor....Diğer kişilerden özür dilerim...Aslın da bukonu ile ilgili yazmamayı düşünüyordum...Çünkü tamamen benim dışımda bir olay,ve işimle de alakası yok...Sadece merak ettim ve okudum yazıları...Ama Bey efendi yazmış cevap vermek istedim...Çünkü önceki yazıların da da olduğu gibi zan altında bırakarak olaylardan sıyrılmakta maharetli arkadaş her kimse.
|