"Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur." şimdi ortanın altında kalmış bir beyinle ben neyi konuşayım seviye belli.
mrcds sana gram saygım yok, nedeni ise bekir sıtkı arının bizzat kendisi olmandan ya da düşük bir ihtimal ki başkasına yukarıdakileri yazdırmasından. O nedenle soruların hem yukardaki sebepten hemde bundan dolayı muallakta kalacak çünki aralarında sadece benim ve bekir sıtkı arının bildiği şeyleri serpiştirerek kendini ele veriyorsun zaten. Ben senin düştüğün ahlaksız yaklaşıma düşmek istemiyorum yoksa öve öve bitiremediğin şahsın günahlarını ortaya dökmek ya da döktürmek kaşıntısındasın farkındayım o seviyeye düşmem. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
Teklif hala geçerli şahsın ya da çok sevdiğin bekir sıtkı arının ürününü al B5A ile kıyaslamaya girelim. Ne de olsa ürün süper ürün.
Bak söyleyeyim ben işin soyutunda değilim o sadece laf kalabalığı paralel ürün mantığı işte.
Tamda bu yüzden bu durumda ürünü deneme iddiası yetmez, elbette belli tarafsız bir deneme alanında istediğiniz üründe, istediğiniz alanda ürünü herkesin kendi kullanım tarifine göre denemeye alalım ve sonuçlarını forumda paylaşalım. Hatta bir adım daha ileri taşıyalım bu forumu okuyan forumda ürünlere güvenip b5a içinde fn87 içinde geçerli olmak kaydıyla istediğiniz laboratuvarda benim söyleyeceğim analizlerle içerik olarakta karşılaştıralım. Analizlerin neler olduğunu da söylemeyeyim şimdilik. bekir sıtkı arıyı sevdiğiniz kadar ürününüde seviyorsanız haydi düelloya.
Düzenleyen Selahattin Yılmaz : 06-01-2015 saat 09:18
|