View Single Post
Eski 04-01-2015, 01:03   #1541
mrcds
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Bakın bu gün ne öğrendim...B5A aslın da Bekir Sıtkı Arı nın baş harflerinden oluşuyormuş...Bekir beyin bir arkadaşı yanlışlıkla S harfini beş olarak okuması ile isimlendirilmiş..

Yazılara baktığımız da farklı cevaplara rastladım...Adeta ürünün ismi bile ürünün formüle eden kişiden izole edilmesi için her şey yapılmaya çalışılmış...

Selahattin Yılmaz beye gelince;ürün babamın malı değil amma deyip hemen savunma stratejisine geçiyordunuz...Gerçekten böyle mi?

Gerçekten ürünü formüle eden kişi ile önceleri çok iyiydiniz.Metihler yağdırıyordunuz adeta da şimdi neden kötüsünüz?

Bak adam neler demiş neler....???Hayvanlar için yaptığı ürünü bizzat kullandığınızı ve hatta motosiklet kazası yaptığınızda ayaklarınızın kırıldığına kadar yazmış da neden cevap vermiyorsunuz???

Hatta ve hatta siteleri incelediğim de başka bir marka ile hayvanlar üzerin de kullanılması için de ürün çıkmış....

Adam size B5A nın formülünü bile vermediklerini söylerken,gerçekten bunları yapabildiniz mi?

Yapabildiyseniz sonuçları var mı?

Ben sadece ortada bir ürün ya da ürünler varsa;en iyisi ortaya çıksın isterim...Ya da ürüne emeği geçene saygı göstermek isterim...Ya da hak edene saygı göstermek gerek.......bir de yukarı da bir yazı okudum...Kendini anlatıyor...CV sini iş kur a verir ise daha iyi olur gibi...Ya arkadaş sanki iş kura iş için müracaat ediyorsun ya da her hangi bir fabrikaya...

Şaşırdım bu kadar......

mrcds Çevrimdışı   Başa Dön