Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak
Sevgili münevver48 çok teşekkür ederim, nerede yeni bir çiçek görsek hemen alıyoruz ne olacak bu halimiz bizim bilemedim.
Kalalara ben de şaşırdım bu sene gerçekten mevsimleri şaşırdılar sanki. Sabah kalktığımda kardan etkilenip etkilenmediğine baktım maşallah sapasağlam duruyorlar, zaten bizim buralara fazla kar yağmaz, bir iki saat öylesine sulu sulu atıştırdı geçti gitti.
Limonları şimdiye kadar hiç bir sene toplamadık münevverciğim, özellikle üzerinde bırakıyoruz görselliği çok hoşumuza gidiyor ve dalından koparmak
çok zevkli oluyor, taze taze tüketiyoruz.
|
sevgili akçabardak, bende öyleyim inanırmısın gözüm çiçekten başka bir şey görmüyor.dün akşam eşimle alışveriş yapalım dedik,vatandaş yemek derdinde ben kaktüs derdinde eşim kasada beni bekliyor. gözü benim üzerimde elimde iki kaktüsle geldim. sesini çıkartamıyor, küçük bir tebessümle bunları da aldım dedim. üzerine birde koleksiyonumun yeni üyeleri diye tanıştırıyorum.eşim yanımda olmasaydı daha çiçek alırdım çok güzel aşılı güller gelmiş.renklerine bayıldım.aklım güllerde kaldı. hava iki gündür şiddetli yağmur yağıyor.öyle evden çıkılacak bir hava değil.yoksa şimdi çoktan soluğu tansaş da almıştım.bizim bu çiçek sevgisi bitmez canım.yeni yılın kutlu olsun.sevgilerimle