Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aleydi
sevgili akçabardak kar yağarken bile bahçeniz yemyeşil . kalalarınız çok güzel çiçek açmış . bu mevsimde bu güzellikleri görmek beni çok mutlu etti . Bizde diz boyu kar var , bu mevsimde bahçede hiç çiçek kalmıyor .Bende sıklamen ve kalanchoe aldım .Çiçek aşkımız bahçeden eve taşındı . sıklamenleriniz renkleri çok güzel ,bende kırmızısını bulamamıştım ,İnşallah gelişimleri iyi olur .
|
Sevgili aleydi bir iki senedir bu mevsimde bahçemde kalan tek yeşil bitkilerim kalalar, çiçek açmaları beni de çok mutlu ettiler ve çiçekleri yazın ki gibi 3-4 günde solmuyorlar, takip ediyorum 13 Aralık'tan bu yana çiçek sapa sağlam mum gibi maşallah ve yeni gelen tomurcuklar var, onların dışında hepsi öldüler ama bazı bitkilerin dökülen tohumları çimlenmişler, soğuklara aldırmadan kışı rahatlıkla çıkarıp baharın erken günlerinde canlı kanlı boylarını gösteriyorlar.
Keşke bizim buralara da kar yağsa diyorum bazen hiç değilse biraz havada ki mikrobu kırar hem de faydalı, bereketli olurdu.
Sevgili aleydi yeni almış olduğunz sıklemen ve kalanchoelerinizi güle güle sağlıkla büyütün. Ben de heves edip alıyorum ama bakalım bu yeni aldıklarımın gelişmeleri nasıl olacak hep birlikte göreceğiz inşallah.