View Single Post
Eski 31-12-2014, 09:57   #1751
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi münevver48 Mesajı Göster
sevgili akçabardak, yeni misafirlerin hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel sıklemenleri bende çok beğeniyorum. kalp kalbe karşı da ayrıca çok güzel ve dekoratif. benimde gala da tomurcuk var galiba mevsimleri şaşırmışlar. seninkinin kar yapraklarına yağınca aklı başına gelmiştir.inşallah kardan zarar görmezler.limonlarını toplasaydın içleri zarar görmüş olabilir.yinede toplayıp suyunu sıkarak küçük pet şişeye koyup buzdolabının dondurucu bölümünde saklayabilirsin.sevgiler..
Sevgili münevver48 çok teşekkür ederim, nerede yeni bir çiçek görsek hemen alıyoruz ne olacak bu halimiz bizim bilemedim.
Kalalara ben de şaşırdım bu sene gerçekten mevsimleri şaşırdılar sanki. Sabah kalktığımda kardan etkilenip etkilenmediğine baktım maşallah sapasağlam duruyorlar, zaten bizim buralara fazla kar yağmaz, bir iki saat öylesine sulu sulu atıştırdı geçti gitti.
Limonları şimdiye kadar hiç bir sene toplamadık münevverciğim, özellikle üzerinde bırakıyoruz görselliği çok hoşumuza gidiyor ve dalından koparmak
çok zevkli oluyor, taze taze tüketiyoruz.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön