View Single Post
Eski 31-12-2014, 07:56   #1538
mrcds
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 22-11-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
Ürüne bir şey olduğu olacağı yok ve hatta iddiaların hiçbirisi doğru değildir.

Daha önce dedim B5A babamın ürünü değildir Bir ürüne güvenen ya da bir ürünün üstün olduğunu söyleyen helede B5A ile kıyaslamasını yapan gelsin bahsettiği ürünü ya da övdüğü ürünü B5A ile karşılıklı denesin, ürün dimdik ayaktadır.
Yapılan iddiaların hiç birisi doğru değildir derken;sirke ve su kullanımını teyyit eden bir yazı daha var.Ayrıca motosiklet kazası yaptığınız,ve devamın da H5A ismini sizin verdiğiniz söylenen üründen içip içmediğinizi de merak ediyorum...

Madem babanızın ürünü değil neden diğer ürünlere de aynı mesafede olamıyorsunuz?

Neden bir şeyler adeta saptırılmak isteniyor? Onu da anlayamıyorum...H5A diye bizzat kendiniz tarafından isimlendirdiğiniz üründen gerçekten içtiniz mi?İçtiyseniz sonuç ne idi...??Daha önce Bekir Sıtkı Arı denilen şahıs iyi iken şimdi neden kötü oldu?

Durduk yere bu düşmanlık niye??Her halde gerçekten daha detaylı şahıslar ile görüşülse ortalık karışacak....En iyisi;ne Şam ın şekeri ne Arabın yüzü...

Biraz olayları algılayabilen aşağı yukarı olayların gelişme şeklini anlayabilir...O nedenle fazla bir şey konuşmaya pek de gerek yok gibi...

Kısacası benim anladığım;formülü aldık artık ihtiyacımız kalmadı düşüncesiyle sonlanması zorlanılan ortaklık...Adam gitmiş kendi yolunu çizmiş.

Biz de iyi kötü ticari hayatımız da ortaklıklar yaptık...Kolay olmuyor yani insanın emeklerini tek kalemde çizip bırakıp gitmesi...

Eğer bir insan o kadar çalışmayı,emekleri ve oluşturduğu oluşumu;sırtını dönüp gidiyor ise;bunda çok şaibelerin geçtiği esastır....

Halen sirke şeker kullanımını açıklayamadınız....Mehmet Demirel in yazılarını izah edememişsiniz;ve ürününüz hakkın da da en son yazılanlar var.Biri diyor körfez lağımı gibi bir sonuç alamadım,diğeri yapraklarım soldu çiçeklerim döküldü...

Tek temennimiz ise Allah hayırlılarıyla görüştürsün...Kolay değil...Adam ürüne güvenecek alacak tarlasına atacak...Sonra sonuç hüsran...Ya bu çiftçi yemiyor çocuğuna giydirmiyor tarlasına bakıyor....Zor....

Eğri oturup doğru konuşmak lazım...Ömür dediğin çok kısa ve er ya da geç bu dünyanın öbür tarafı var,ve bir yaratan var ki;şefkati de azabı da sonsuz...

mrcds Çevrimdışı   Başa Dön