Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi asmalıtepe
günaydınnn..sayın münevver48; Önerdiğiniz gibi hepsini balkona ve gecelerin sert soğuğuna bıraktım. Burada kapalı balkon yok çünki. Ama az da olsa güneş alacaklar. Şimdilik iyi görünüyorlar.
Şimdi tohum alma derdindeyim. Zengarden'e baktım. Çok uygun fiyatlar. Bir soru var kafamda; Toprağı da oradan almak, yetiştirebilmede daha iyi mi olur ki.
Müthiş bir tohumla üretme isteğim var şu günlerde. Biliyorum erken henüz. Hazırlanayım.
Denediniz mi bu sektörün tohumlarını veya fidelerini arkadaşım?
|
sevgili asmalıtepe,bilgisayarımda ki sorun yüzünden cevap vermekte geciktim. umarım beni hoşgörüyle karşılarsınız.bazen teknolojinin esiri oluyoruz.
evet canım o sitenin tohumlarından çok memnun kaldığımı söyleyemem.soğanlarını ve toprağını denemedim.tanıdığım bir arkadaşımda memnum kalmadı. bu o siteyi kötülemek değil belki sorun benim hatam olabilir.çok sabırsızlanıp zamansız ekim yapmamdan kaynaklanabilir. büyük hayaller kurduğum tohumlardan sadece sellukayı yaşattım.tohumdan üretim gerçekten çok emek istiyor.bende ilk fırsatta fidanlarını denemek istiyorum.benim tavsiyem yaşadığın bölgeye uyum sağlayacak türlere dikkat edilerek bitki seçimi yapılması gerektiğini şartların çok zorlanmamasını önerebilirim.sevgiler....