View Single Post
Eski 24-07-2007, 21:18   #30
Kienne
Ağaçsever

Kienne's Avatar

Giriş Tarihi: 02-05-2007
Biraz geç oldu ama iş güç derken sonunda kaktüs ve sukulentlerimin resimlerini çekmeyi başardım .

(1) İlk resim euphorbia trigona'm. Asıl bitkinin haricinde saksıya saplı duran 3 çeliği isteyenlere gönderebilirim (ilkine ataser talip oldu, kaldı 2).

(2) İkincisi kalanchoe'mdan geri kalanlar. Geçen hafta kökten yukarı doğru bir bozulma gördüm ve sağlıklı dalları kırıp temiz topraga diktim. Bir haftadır resimdeki gibiler. Bir-iki hafta sonra sağlıkları yerine gelirse saksının tamamını isteyenlere gönderebilirim (bende bir saksı daha var).
(3) Üçüncü resimdekiler göründüklerinden iyi durumdalar . Üç hafta önce taşınma sırasında kırılan sukulent parçacıkları.

(4) Dördüncünün ise ismini cismini bilmememe rağmen isteyen 1-2 kişiye çelik gönderebilirim.

Son olarak, bu da yaklaşık bir ay önce bana hediye edilen kolleksiyon. Bitkileri daha büyük saksılara ayırmayı düşünmediğimden oluşan yavruları buradan duyurup yeni evlerine göndermeye devam ederim.
P.S.: Resim özürlüyüm bu akşam, mesajın içine ekleyemedim bir türlü. Bir ara daha düzgün resimler çekip galeriye eklerim hepsini.

Kienne Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön