Sayın Sûz-i Dilârâ,
Kalonchoelerden isterseniz ben bendeki çeşitlerden çelik alıp sizin için kökledirebilirim. Boşuna satın almanıza gerek kalmaz. Bende rengini bildiğim şu ana kadar açan 4 renk oldu 2-3 de açmamış, rengini bilemediğim var. Bildirmeniz yeterli

)
Arap yasemini için ben uygulamadım ama daha önce fulüm vardı ona uygulamıştım dibine kabak içini rendeleyip koyarsanız çiçek açması ve bitki sağlığı açısından çok faydalı oluyor.
Sellukayı ben de ilk senesinde açtıramadım ve koklayamadım tabi ki. Ben hiç görmedim şimdiye kadar, çok merak ediyorum. Sağ olsun Sayın Traklı benim selluka saplantıma bir son verdi. Çok güzel bir selluka bitkisini çok güzel bir saksıyla bana hediye etti. Bana suyunu verip sevmek kaldı. Şimdi yaz gelse de açsa diye gözünün içine bakıyorum.
İstediğiniz zaman istediğiniz gibi içinizi dökün lütfen, çok hoşuma gitti

)