View Single Post
Eski 25-12-2014, 13:36   #1139
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Sayın MetveliTepe üstadım merhaba.

Yukarıdaki tartışmayı başlatan soruyu ben size sormuş ve nazik bir şekilde cevap almıştım sizden. Çok da memnun olmuştum.

Yukarıdaki mesajları okuyunca elim kırılsaydı da o soruyu yazmasaydım dedim kendi kendime..

Size "zırvalamak" dahil her türlü hakareti duymanıza neden olduğum için özür dilerim.

Saygılarımla...
Sn.vetman996,

Hakaret edene aittir. Çok kaba ve üye olma amacı bile bilgi vermek değil, sebebi kendinden menkul saldırmak olan kişinin yarattığı tadsız durum bir yana, aynı zamanda ülkemizde çokça yaşanan ibretlik bir şeyi de görmüş olduk

"zırvalamışsın" diye söze girip zırvalamak böyle oluyor herhalde. Saldırmak adına, başkalarına mal'ettiği yanlış yönlerdirme çabasını, bilmediğinden mi, yoksa bilerek mi kestiremiyorum ama kendisi göstermiş oldu. Bu zihniyet ile İlk defa karşılaşmıyoruz muhtemelen son defa da değil. Gidişi de gelişi gibi hızlı oldu.

Kendi adıma, bu konuda akademisyen değilim, arazisinde, ihtiyaç duyduğu şeyleri mümkün mertebe arkasında bilimsel bulgular olan metod ve malzemelere dayandırmaya çalışıyorum. Bunlardan başka pek çok faydalı pratik sonuçlar da çıkıyor.

İsteyen olursa, yukarıda #1133 nolu mesajımda adı geçen bilimsel çalışmaların hepsini hep birlikte elden geçirebilir, gerekirse fazlasını da inceleyebiliriz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön