View Single Post
Eski 22-12-2014, 16:32   #86
bahcedenn
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Mekana girer girmez gözlerim sevgili kelebek çalısı'nı aramaya başladı (oraya ulaştığını bildiğim için) ancak ilk fark ettiğim yüz, günün sürprizi sevgili bahcedenn oldu
Gözlerim sevgili loveforlife'ın ışıltısına kilitlenmiş olduğu halde masaya yaklaşırken bilinçaltımın 'bahcedenn gelmiş! bahcedenn gelmiş!' çığlıklarına yenilerek, 'merhaba' bile demeden ağzımdan ilk çıkan söz 'bahcedenn!' oldu
Sn. A_NOMAD, aslında ben gelebileceğimi tahmin etsem de ismimi yazıp gelememektense ismimi yazmayıp gelebilmeyi istedim. Biraz tuhaf oldu ama anladınız siz onu.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Sevgili dinozor ve eşinin katıldığı 2.buluşma ama henüz onları fotoğraflamak kimseye kısmet olmadı, ısrarla gizemli kaldılar (onları sadece biz mi görebiliyoruz acaba)
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dinozor Mesajı Göster
Yemek bitince esas masaya geçebildik ki o sırada herkesin çok sevdiği ve benim de tanışmak istediğim sayın bahçeden masadan kalktı, üzüldüm. Çok kısa bir süre oturduk, o sırada loveforlife masadan kalktı, eşim de "gel yer değiştirelim burada torf falan deniyor, ben araya girdim" dedi ve yer değiştirdik.
Malesef aynen dediğiniz gibi oldu, Sn. A_NOMAD. Bir önceki buluşmada ben ayrıldıktan sonra peşimden siz gelmiştiniz, Sn. dinozor. Şimdi de siz masaya gelirken ben masadan kalkmış oldum. Bilseydim bi 10-15 dakika daha kalırdım, üzüldüm şimdi. Eve misafir gelince ayrılmak zorunda kaldım. Bir sonraki toplantıda görüşmek dileği ile.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön