View Single Post
Eski 22-12-2014, 13:30   #78
dinozor
Ağaç Dostu

dinozor's Avatar

Giriş Tarihi: 07-11-2013
Ben de çok çok güzel bir gün geçirmiş oldum, bu toplantıyı düzenleyen ve katılan herkese çok teşekkür ederim. Önceden tanışma fırsatı bulduğum herkesi görmekten çok büyük mutluluk duydum, yeni tanıştığım pek çok kişiyle sohbet edebilme şansım olmadığı için de çok üzüldüm. Bana sayılı saat yetmedi açıkçası. Sınırlı sürede fotoğraf çekmek de hiç aklıma gelmemiş.

Öncelikle biz yine geç kaldık, böyle olunca yemeğimizi bize hazırlanan çocuk masasında yedik (sebep eşimin komik bularak söylediği şekilde saç baş hazırlığı değil, tamamen benim işgüzarlığımdı). Ancak yemek bitince esas masaya geçebildik ki o sırada herkesin çok sevdiği ve benim de tanışmak istediğim sayın bahçeden masadan kalktı, üzüldüm. Çok kısa bir süre oturduk, o sırada loveforlife masadan kalktı, eşim de "gel yer değiştirelim burada torf falan deniyor, ben araya girdim" dedi ve yer değiştirdik. Tam neler konuşuluyor anlamaya çalışırken sevgili loveforlife geri döndü, bu sefer de eşim loveforlife ile aramıza girmiş oldu (ki kendisiyle çoook uzun süre konuşmak niyetindeydim fakat geç bulup erken kaybetmiş oldum). Sayın Zafer Bey ve sevgili eşi dünya tatlısı insanlar, bol bol rahatsız etmek istemiştim ama yine eşim engeliyle karşılaştım arada, yüzlerini bile zar zor görebildim ama sayelerinde hayatımda ilk defa ıtır koklamış oldum, çok teşekkür ederim. Keşke sizlerle daha çok vakit geçirebilseydim, inanın içimde kaldı...

Sonrasında Sayın malina ve Sayın Güler Hanım'ın yanına gittim, ufacık tefecik söyleyeceğim şeyler vardı ama tam bir sohbet bölücü olarak bir oturdum, sonra da kalkmadım. Burası gerçekten çok keyifliydi (Tam güzel sohbetinizin ortasında geldiğim için de çok özür dilerim...)

Bu sırada eşim masanın diğer tarafında almış sazı eline (Eve gelince biraz kızdım ama neyse, dediği gibi olmuş olsun). Öncelikle ev içi seramız benim tarafımdan dizayn edilmiş ve yapılmış olabilir, aklınızda soru işaretleri bulunsun bu konuda İguanamızı da gaddarca ben bu hayvanı istemem diyerek vermedim. Eşim el kadarken almıştı ve o zaman bile söylenmiştim, doğada yaşamalıydı bu hayvan, petshopları teşvik ediyorsun diye. Zamanla bizimkinin boyu bir metreyi geçti ve tuvaletini sıcak sıcak bilgisayarların üzerine yapmaya başlayınca eşim o zaman kafesi yaptı. Fakat ben kafesten nefret ettim ve başka bir iguanayla tanışmadan ömrünü geçirmesini istemedim, bu nedenle zorla götürdük verdik hayvanat bahçesine. Yoksa İguardo'yu esas seven bendim... Bir de Hawaii bitkisi diye bir şey anlatmaya çalışmış eşim, o da plumeria olacaktı.

Son bir ek olarak; gelmeden önce atlasları ufak saksılara dikmiştim ama darmadağınık olmuş yolda. Herkes için çelik getirmiştim, hatta yedekleri bile vardı ama maalesef gözümün önünde olmayınca bazılarını unutmuşum, çok çok özür dilerim. Lütfen hatırlatın, başka zaman yine getireyim. Bunlar Sevgili Güler Hanım'ın atlaslarından değil. Yakın zaman önce buldum ve satıcı öyle bir satıcıymış ki bir baktım elimde saksıyla yolda ilerliyorum. Çiçeklerinin rengi hakkında en ufak bir fikrim yok fakat ufak çiçekli bir tür olduğunu düşünüyorum, çünkü daha minyon bir bitki (neredeyse farklı bir bitki denebilecek kadar minyon).

Öte yandan sevgili kelebek çalısı nasıl mutlu oldu ufacık şeylerle, gözlerinin içi güldü, haliyle beni de nasıl mutlu etti anlatamam. Şimdi düşününce sarılıp öpesim geldi

Herkese tekrar çok teşekkür ederim. Aslında sayfa sayfa yazacak şeyim vardı ama hem iş arasına sıkıştırdım hem de sizleri daha fazla sıkmayayım. En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle!

dinozor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön