View Single Post
Eski 13-12-2014, 11:26   #64
Rtanyel
Ağaçsever

Rtanyel's Avatar

Giriş Tarihi: 16-11-2014
Soğan temizleme tezgahı...

Sayın Murat Uysal, sizin gibi işin içerisinde olan insanlara bilgisayar başından akıl vermek abes olur ancak yakın zamanda bende bu işi düşündüğümden kendim ve forum için düşündüğüm bir taslak vardı kafamda, soğan temizleme işçiliğini büyük ölçüde düşüreceğini umuyordum ancak denemeden paylaşmak istememiştim, madem sizin aciliyetiniz var, buyrun siz deneyin ve düşüncelerinizi buradan paylaşın, sizin için becerebildiğim kadar çizmeye çalıştım, umarım faydalı olur...

[ATTACACH]H]529374[/ATT

Bir ahşap masa yapıyor ve ön tarafına kanallar açıyoruz, kanallar kalından inceye doğru daralıyor, soğanı baş aşağı şekilde bu kanallara sokarak sıkıştırıyoruz, soğanın tepesinden çekiçle, elle veya başka bir aparatla vuruyoruz, soğanın başı parçalanarak üstte kalırken diğer elimizle soğanın yeşilini aşağıdan çekiyoruz, bir kişi serii bir şekilde soğanın bu kaba işçiliğini yaparken diğerleride ince işçiliğini yapıyor, tahminlerime göre bu şekilde zamandan en az yarıyarıya tasarruf ediyoruz, DENEYENLERİN YORUMLARINI BEKLERİZ...

Eklenen Resimler

Düzenleyen Rtanyel : 13-12-2014 saat 11:33 Neden: imla hatası
Rtanyel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön