View Single Post
Eski 09-12-2014, 22:42   #30
Ethio
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 21-10-2014
Sn.Ihsan Kocatürk tavsiyeleriniz için teşekkürler. Geçen hafta yağan kar nedeniyle yapacağım yeni 160 adet fidan ekimini Şubat ayına ertelemeye karar verdim. Sağolsun fidan satın aldığım firmada bunu tavsiye etmişti bana zaten. Şu an mevcut fidanlarada Kümbet yaptım 40 cm civarı. İnşallah sorunsuz atlatırlar kışı sizinkiler gibi.

Fidanları korumaya alma konusunda bazen bende abartıyor muyum acaba diye düşünüyorum gerçekten ama o fidanlar benim gibi özel sektörde zor şartlarda çalışan, uzun seyahatler yapmak zorunda kalan, eşine ve çocuklarına hasret kalan biri için bir umut ışığı. Ailemi geçindirmeye yetecek kadar ürün alabileceğim günü hasretle bekliyorum ve ölen her fidanla bu arzumu bir yıl daha ertelemek istemiyorum. O yüzden fidanlara karşı bazen aşırı korumacı olabilliyorum ve bu tip şeyler yaptığını hissettiğim forumdaki diğer arkadaşlarımıda anlayışla karşılıyorum. Çok şükür ki bu site var, değerli birçok üyesi var ve deneyimlerini cömertçe herkesle paylaşıyorlar. Bizim hata yapmamızı önleyip, doğru yolu gösteriyorlar. Hepinize sonsuz teşekkürler...

Düzenleyen Ethio : 09-12-2014 saat 22:44 Neden: Yazım hatası
Ethio Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön