View Single Post
Eski 23-07-2007, 18:44   #7
nevsune
Ağaç Dostu
 
nevsune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 4,918
[QUOTE=Billur Korkmaz;
Zengin bir folat, A vitamini ve potasyum kaynağı olan avokado meyveler arasında 110 gramlık porsiyonda 2 gram protein ile en çok protein içerendir. Bol miktarda demir, magnezyum, C, E ve B6 vitamini de içerir. Çiğ olarak biraz şeker karıştırılarak yendiği gibi pişmiş yemeklere ve yeşil salatalarada eklenebilir. En yaygın tüketim yöntemi süt ve bal ile mikserde karıştırılarak yapılan içecektir.
QUOTE]

Billur Hanım bu bilgiye çok sevindim.
Ben de damak zevkimi hiç tatmin etmeyen bu zengin meyveyi tatlandırmanın yollarını arıyordum. Sütlü içecek fikri çok hoşuma gitti

nevsune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön