Etkinlik ile ilgili; herşeyden önce ellerinize, gönlünüze, emeklerinize sağlık. Ben tohumlar toplanmaya başlayana kadar hiç ilgilenmedim etkinlik sayfaları ile. Sevgili SDurul'un uyarısı ile (Zira kendisi biliyor katlı gülhatmilerden özellikle kırmızısı çok istediğimi. Kendisine tekrar çok teşekkür ediyorum.) kendi paylaşımında bir tek onu beğendim, o kadar.
Ama sonrası her mesai saati başlangıcımda merakla; paylaşımcılar, genel yazışmalar yani ilgili ne varsa takip etmeye. Maşallah, o güzel paylaşımlar, o güzel çalışmalar, yorumlar, gönderdim, göndereceğim, geldi, gelmedi, zarflar, tohumlar; o mutluluk, o heyecan gerçekten harika, süper.
Ve bana göre gerçekten arkadaşlar daha da güzeli Sayın malina'nın devamlı yorumlarda bulunması, yorumlarından devamlı aramızda olduğunu hissetmem gerçekten harika bir duygu. Anasayfada bakıyorum en son Sayın malina yazmış hemen konunun son sayfasını okumak mutlu etti beni açıkçası.
Sayın malina bence gerçekten çok güzel ara ara sitemizde bizlere katılın. Tüm üyeler mutlu olacaktır diye düşünüyorum.
Saygılarımla.
|