View Single Post
Eski 03-12-2014, 22:40   #40
bahcedenn
Ağaç Dostu.
 
bahcedenn's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-11-2011
Şehir: Trakya bea :)
Mesajlar: 1,359
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi SDurul Mesajı Göster
Bu benim katıldığım dördüncü Tohum Paylaşım Etkinliğiydi.

Doğrusunu söylemek gerekirse, bugün üzüldüm biraz. Talep ettiğim 30 tohumdan talebimin karşılanamadığı üç çeşit var. Hadi birisi paylaşıma katılmaktan vazgeçen bir üyeden, maniye domates. Onu da talep etmesem de gönderileceği yazıldığı için talep etmiştim.

Diğerlerini yazmıyorum, biri çok beğendiğim bir çiçekti. Dile getirmek hiç istemezdim ama hem paylaşımcı, hem eski bir üye olarak paylaşım dışı bırakıldığıma üzüldüm sadece.

Bir daha ki paylaşımda elime ulaşan tohumlardan, tohum alabildiklerimi dağıtıp talepte bulunmamayı kendi adıma uygun buluyorum.

Saygılar...
Sn. SDurul öğretmenim,
Sanırım elinize ulaşmayan 2 çeşitten birisi de benim paylaşmış olduğum Zinnia Peppermint Stick çeşidi idi. Eğer bahsettiğiniz çeşit bu ise kesinlikle üzerinize alınmayın. Tohumu sadece size değil, maalesef hiç kimseye gönderemedim.

Paylaşmış olduğum 84 çeşidin sadece 2 sinde sorun yaşadım. Diğeri de Leutschauer Paprika Pepper çeşidiydi. Ona o kadar fazla talep olmadığı için üzülmedim ama Zinnia Peppermint Stick çeşidine tohum bekleyen arkadaşlarımızdan daha çok üzülmüşümdür.

Emin olmamakla birlikte Leutschauer Paprika Pepper çeşidinin annem kabul etmese de pul biber olma ihtimali ve Zinnia Peppermint Stick çeşidinin de çöpe gitme ihtimali bulunuyor. Tohumları koyabileceğim hiçbir yerde bulamadım ve hala bulamıyorum.

Bu arada bahsettiğiniz o çok beğendiğiniz çiçek Zinnia Peppermint Stick ise bahara kadar elinizde olacak şekilde size gönderebilirim.

Bu vesile ile bu çeşitleri bekleyen tüm arkadaşlardan da özür dilerim...

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön