View Single Post
Eski 01-12-2014, 09:12   #501
tarku
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi celalim01 Mesajı Göster
2 yavru kedi büyüttüm ,birisi bayağı alışmıştı sevdiriyordu kendisini ,diğeri hırçındı ama,sürekli evin içine girmeye çalışıyorlardı. Hem benim (bir çok duruma karşı)alerjim olması ,hemde kızımın alerjik durumu olması ve yaşının daha küçük olması nedeniyle ilerleyen zamanlar açsından dikkat etmemiz gerektiğini düşünerek içeri almadık.Ama bir kaç gündür sürekli akşam saatlerinde ve biz okuldayken bahçemde ektiğim alanlara,saksılarım da ki çiçeklere zarar vermesi nedeniyle artık uzaklaştırmaya karar verdim.Çiçeklerim **** kedi alternatifini masaya yatırınca çiçeklerim dedim mecburen.
İnsanı, insan olduğundan utandıran anlar vardır. Bu yazıyı okuyunca o anlardan birini yaşadım.

Kedileri uzaklaştırmakla hata etmişsiniz. Kediler yollarını bulup tekrar gelirler. Kesin çözüm olarak fare zehiriyle zehirlemeliydiniz! Pek çok şeye alerjiniz olduğunu belirtmişsiniz, bence Hayvanlarında sizin gibi insanlara karşı alerjisi vardır. Bir süre beraber yaşasaydınız, siz onları atmadan, onlar sizi terk ederdi.

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön