Hemşerim,
senden birşeyler duymak güzel oldu. Çok seyrek yazıyorsun.
Satışları tamamen pazar gününe yapacaklarmış. Daha önce olduğu gibi satış amaçlı getirilmiş fide, tohum veya çiçeğe rastlamadım. Ben bir Holanda firmasından özellıkle çok beğendiğim bir phal. i sordum. (Bu arada 30 euro fiat çektiğini belirtmeliyim) Pazara dediler. Herhalde ayırtsa idim diğer tüm büyük fuarlarda olduğu gibi satıldı etiketini üstüne koyup ayırırlardı. Söyledıklerıne göre fuar organizasyonu bizzat ve sadece pazar günü satış yapılabilir kuralını koymuş. Bu kuraldan satış amacı ile fazla miktarda çiçek, fide ve malzemeleri getiren firmalar da memnun değiller ve sorduğunuzda yüzlerini ekşiterek maalesef diyorlar.
Arabasız gidersen Marmaray ve metroyu kullanacaksın sanırım. Güzel havada metro - 9-10-11 hall ler arası yürünebilir belki ama, soğuk ve yağmurlu havada çekilmez.
Bu arada fuar organizasyonuna da yazacağım. Avrupa'da çok, Çin'de bir fuarı ziyaret ettim. Fuara ulaşım, fuar içi ulaşımı, elektrik kesintisi, engelli ulaşımı, fuar öncesi yerleşim planı, registration sorunlarını tamamen halletmişler.
Her şey gönlünce olsun.
|