View Single Post
Eski 25-11-2014, 00:00   #111
Tilki Mete
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 06-04-2014
Aras kargoya 4228163792370 takip no ile gönderdim yarın öğlende elinizde olur işallah aslında yarın vericektim ama bir koşu 5 e 2 dk kalayla yetiştim ve verdim öncelikle ana merkezden özür diliyorum ,

poşetlemeyi aslında etiketler gelmeden önce yapnıştım ama etiketler yoktu ve sarmaşık tohumunu almamıştım. Bu yüzden bekleme süresi girdi araya sonra etiketler geldi ama kesip poşete koyamadın malum sınav haftası öğrenci adam sıkışır bayabi

neyseki halkettim ama tohumları aynı üyeleri bir poşede koymayı yapamadım son anda yetiştirdim malesef ana merkez kusuruma bakmasın birdahaki etkinliğe daha düzgün olucak inşlh.. kolay gelsin,

küçük bir ekleme sarmaşık tohumlarını herkeze 2 şer ve birer tane koydum bazılarına bir ama dikkat etmedim sn esine 4 sn mudaya ve sn millaya 3 tane koymuştum ama sonda köşede bir kağıt kalmış oda sn seabert74 moralim çok bozuldu tohumu alması gerektiğini düşündüm ve sn milla ve muda'dan 1 tohumcuk azaltarak onada küçük paket yaptım 1 tohum gelenler kusuruma bakmasın 30 küsürat talebi karşılayamayacaktım başka türlü.

Torpilli üyelerin tohumlarını kendime ayırmıştım onları koydum yanlış anlaşılmasın çünkü bu üyeler üye olduğumdan beri yardımcı oluyorlar sn esin inde adaletini çok sevdigim için 4 tane koydum (kuşgözü tohumu fazla koyabilirmisiniz dedim oda talebin fazla olduğunu söyledi )gelçekten çok değerli insanlar üye bu foruma bir kez daha iyiki üye oldudum dedim paylaşmak beni çok mutlu etti ...

Düzenleyen malina : 25-11-2014 saat 09:27 Neden: paragraf yapıldı
Tilki Mete Çevrimdışı   Başa Dön