View Single Post
Eski 24-11-2014, 14:18   #244
syarikan
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 17-11-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi duvartarimi Mesajı Göster
birde asıl önemli olan keçi peyniri üretim izin belgesi çıkartabilmek eğer ki keçiyi sadece süt için yaparsak sadece işin hamballığını yaparız ve çoğunun olduğu gibi batarız eğer ki peynir yaparsak (tabiiki 70 derece ısıtarak ) hijyenik bir şekilde işte ozaman çiftçi kardeşler 4x4 lere binerler nedenmi peynirde asıl önemli olan peyniraltı suyu bunu oğlaklar içiyor şu an 25 tl den satsak kapıda millet kuyruk olur bu üretim izin belgesi nasıl alabiliriz bunuda bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim inanın keçi olayı tadı damağımda kaldı hele o peynirinin lezzeti bambaşka

resimde izmir fuarında özer türerin yapmış olduğu keçi peyniri döneri inannın arkadaşlar millet kuyrukta et dönerinden daha lezzetli heryerde bulamazsınız böyle bir yerde açtığınızı size samimiyetimle söyleyeyim fakir köylü kalmaz eğer bunu okuyan devlet görevlileri veya bakanlar varsa bir an önce üretim izin belgesi konusunda bizim gibi meraklı ,ar-ge ci insanlara kolaylık sağlasınlar ki milletimiz doğal,katkısız gerçek peynir nasılmış görsün yoksa sırf keçi alıpta süt satarak ancak belli bazı zenginler kazanır köylüde efendi değil bankaların veya büyük şirketlerin kölesi olur

LÜTFEN ŞU ÜRETİM İZİN BELGESİ NEDİR NE DEĞİLDİR BİLEN ARKADAŞLAR VARSA YAZSIN
hasan abim merhaba
forumda en çok senin yazıların dikkatimi çekti ; lafta kalmayıp bizzat keçi yetişitirmeyi denemen ,hemde izmir şehir merkezinde ,hele sütü peynir yapıp satmayı başarabilmiş olman müthiş bir başarı umarım tekrar denediğinde önüne engel çıkmaz ve başarılı olursun sana yardımcı olmak adına üretim izin belgesini araştırdım internette bulduğum link şu Sut Ve Sut urunleri imalat Maliyeti ?? - Koniks.com
gördüğün gibi kimse üretim izni almak çok kolay maliyetide aşağı yukarı şu dememiş
benim vardığım sonuç şu ; evinde keçi besleme sorununu belediyeydi komşulardı bunları hallederek aşabilirsen peyniri semt pazarlarında ve yakın çevrene komşuna satmaya devam edeceksin longossaanen çiftliği sahibi bir röpörtajda günlük 2 ton süt işlenmeyecekse mandıra kurmak karlı olmuyor onun için biz fason ürettiriyoruz demişti
demek ki 2 tondan az olursa kurtarmıyor birde burdan bak derim
araştırmaya devam ediyorum özellikle izin almış birini bulur ve bilgi alabilirsem seni haberdar edeceğim

syarikan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön