View Single Post
Eski 20-11-2014, 20:51   #1686
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi -Esin- Mesajı Göster
Muhteşem!
Ben de minik bir hibiskus çeliği almıştım, şu an bayaca büyüdü ve 5-6 tane tomurcuğu var üstünde. Aldığım istihbarat pembe renk katlı çiçekler açtığı yönünde Umarım sizinkine benzer güzellikte çiçekler açar.

Portakal ağacınıza da bayıldım, dalından yemek ayrı güzel olmalı Bizim buralarda kış daha sert geçtiği için hiç portakal ağacı yoktur. Sizinkinin görüntüsü egeye yerleşme sebeplerine eklenecek kadar güzel bence

Teşekkür ederim sevgili Esinciğim, beğendiğinize sevindim. İnşallah sizin hibiskusunuz da dilediğiniz gibi açar, katmerli olması çok güzel, ben de aldığımda katmerli olduğunu bilmiyordum bana sürpriz oldu. Ben 2 tane daha çelik yapacağım ama ne renk olduklarını bilmiyorum, çeliklerim tutarsa renkler sürpriz olacacak.

Portakal, mandalin ve limon ağacının görüntüleri benim de çok hoşuma gidiyor, hele de kışın diğer ağaçlar uykuya yatarken devreye turunçgiller giriyor, yemyeşil yapraklarının arasında sarı turuncu renklere bürünmüşler hele dalından koparıp yemesi çok daha zevkli oluyor, taze taze doğal tadı bile çok farklıdır
Bence de egeye yerleşme sebeplerine eklenecek kadar güzeldir, tavsiye ederim.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön