Hercai menekşeleri anlatırken ailecek çok beğendiğimizi ve mutlaka herkese 3-5 tane de olsa göndermek istediğimizi yazmıştım ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. 30 kişi talep etmişti, herkese göndersem bana tohum kalmayacaktı.
Üçer minik tohum pek birşeye de yaramayacağından benden üç ve daha fazla tohum talep eden (hcorak, helin-123, siskebap, Sinkam, TRAKLI, uss, tamaşa, yeşilkolik, Atilgan, Andora, yolgezer2001, MURAT_GEZER, Milla, enerskrky, dagsa reklam ve istediğini talep listesine baktığımda görüp [talep kağıdını herhalde uğraşırken kaybettim] kutuyu hazırladığım için tekrar açamadığımdan dolayı gönderemediğim efor) 16 arkadaşa tohum gönderemedim.
Buna karşın sadece hercaim menekşe talebinde bulunan arkadaşlara ise 10-15 arası tohum göndermeyi daha uygun gördüm.
Ayrıca @Milla ya amish domates tohumu gönderemedim. Gönderdiklerime ancak beşer tane tohum poşetleyebildim.
Cüce lupin taleplerini de ancak beşer tane ile karşılayabildim.
Kısa barbunya tohumlarını yedişer tane gönderebildim. Ancak yanlarına tohum paylaşım etkinliğine koymadığım uzun barbunya tohumlarından da sekizer tane koyarak 15 e tamamladım.
Paketin üzerine yazdım adetlerini, tohumlara baktığınızda kısa barbunya tohumlarını diğerlerinden kısa ve küçük olmasıyla rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.
Aksilik olmazsa yarın merkeze gönderirim. Birer ikişer çeşit talepte bulunanların tohumlarını fazla yer kaplamaması için ayrıca büyük bir torbaya koymadım. Etkinlikte paylaşılan tüm tohumların hak ettikleri değeri görmesini dilerim...
|