Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekvvator
köpeğimin mam konusdun da problemi var her zaman mama yediği halde bazende canı istemiyor bende dışardan hazırlıyorum yiyor bi zaman sonrada hazırladıklarımı yemeyip mama istiyor ne yapacağımı şaşrdım .. yeni bir royal canini keşfettim sizce nasıl önerir misiniz **** başka neler kullanabilirim ? köpek maması
|
Merhaba sn. ekvvator; bahsettiğiniz mama dünyadaki birçok veteriner hekim tarafından önerilen profesyonel mamalar sınıfına dahil bir mamadır. Güvenle satın alıp, evcil hayvanınıza yedirebilirsiniz. Bazen kedi ve köpekler lezzetini sevmedikleri mamaları iştahla tüketmezler böyle durumlarda (hastalık ihtimalini ortadan kaldırdıktan sonra) sizin yemesini istediğinizi mamayı yemesi için yöntemler geliştirmeniz faydalı olur. Örnek olarak satın aldığınız mamayı hayvanınız sevmediyse ve siz ona aç kalmaması için haşlanmış tavuk yedirirseniz bunun önüne geçmeniz zor olacaktır. Çok daha lezzetli olan tavuk, mamayı tüketmesine mani olacaktır.. Hayvanınızla birlikte güzel ve uzun bir ömür geçirmenizi dilerim..
Ben veteriner hekim olarak naçizane fikirlerimi paylaşmak istedim. Daha detaylı sorularınız olursa özelden yazabilirsiniz, sorunlarınızla ilgili sizleri yönlendirmeye çalışırım.