View Single Post
Eski 09-11-2014, 20:01   #3520
Orhan Özbilgiç
Ağaç Dostu

Orhan Özbilgiç's Avatar

Giriş Tarihi: 12-04-2008
Sayın gülsu;
Dilerim kötü günleriniz, bir daha geri dönmemek üzere bitmiştir.
Bugünler de bahçenin henüz söğüt ağaçları ile belirlenmiş son 150-200 metrelik sınırlarını da, beton direk-dikenli tel ve bazı bölümlerini kafesli telle çevirmekle meşguldüm. Nihayet bugün bitti. Şimdiden sonra, rutin bakım işleri ile uğraşacağım. İstanbul'a dönmemiz en erken 10-15 gün sonrayı bulur.
Saygılarımla...

Adalet Hanım;

Osmanthus, gerçekten çok güzel kokulu ve eziyetsiz bir çalıymış. Bu sene iyice gönlüme girdi.
Pentasları fileli saksılarla, toprağa dikmiştim. Bir hafta önceki soğuklarda,oluşan kırağıya değdirmeden içeriye almıştım. Fileli saksıyı iki numara büyük saksılara diker gibi koydum. Şimdi iş garanti oldu. Nisan ortasında tekrar saksıdan çıkarıp, fileli saksı ile toprağa gömerim.
Bu yaz, her yıl bana yardım eden elemanım bir tekstil atölyesine girmişti. Bu yüzden her işi kendim yapmak zorunda kaldım ve yoruldum. Bu yüzden internete günde yarım saat bile zaman ayıramadım. Sadece, eşim benim hesaplarımdan girdiği için önemli haberleri ondan alıyordum. O da, selamlarını iletiyor.
Her şey gönlünüzce olsun.

Sevgili İlksenozturk;
Beni yüreklendiriyorsun. Sağol. Ama İstanbul'a uzak olmasaydı. Sözünü ettiğin üretim işini düşünebilirdim.
Gerçi burada adları duyulmamış çok büyük iki fidanlık var ki, yok yok. Her biri 300-400 dekar arazi üzerinde Ağaç, çalı ve sarmaşık grubu süs bitkileri alım satımı ve yetiştiriciliği yapıyorlar. Anlayacağın geç kaldık.
Sevgi ve selamlarımla...

Sözünü ettiğim, sınır yenileme çalışmalarına ilişkin birkaç görüntü ekleyeyim bari.

Name:  067.jpg
Views: 1319
Size:  68.9 KB

Name:  065.jpg
Views: 1307
Size:  62.7 KB

Name:  062.jpg
Views: 1331
Size:  48.6 KB

Name:  036-002.jpg
Views: 1339
Size:  71.9 KB