View Single Post
Eski 05-11-2014, 23:47   #1653
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi lilpar76 Mesajı Göster
Merhaba, sayın akçabardak abla, öncelikle size geçirdiyiniz rahatsızlıktan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, allah sağlık sihhat versin, inşaallah.
Bahçenize hayran oldum, bu kadar küçük yere o kadar güzel çiçekleri nasıl sığdıra bilmişsiniz, hele portakalı, mandalinayı, qreyfurtu... şaşırdım kaldım doğrusu, maşallah diyorum, emeyinize, yüreyinize sağlık diyorum.
Çiçekleriniz bir - birinden güzeller,hanki bahçede lisianthum, glayör görsem donüp - dönüp bakmadan sayfaları çeviremem, sizinkiler de çok güzeller. Elleriniz dert görmesin, daha nice güzel çiçekler, bitkiler yetiştirin inşaallah, hoşcakalın

Sevgili lilpar76 öncelikle bahçe sayfama hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum, çok sağolun. Büyüklerimizin eskiden bir sözü var ya hani nüfüs kağıdı eskimeye başlayınca rahatsızlıklar başlıyor diye, çok doğru söylemişler ben de katılıyorum söylediklerine.

Bahçeme hayran kalmanız beni de mutlu etti, yeşili seven biri olarak beni mutlu edecek şekilde elimden geldiğince ufacık bir yer de olsa sağlığım da elverdiğince uğraşmayı seviyorum, doğa benim mutluluk kaynağımdır.
Ellerim toprağa dokunmazsa huzur bulamıyorum, bir derdim var ise bitkilerimle dertleşirim, ben onları anlıyorum onlar da beni.

Hiç bilmediğim, görmediğim bitkileri bu siteye üye olduktan sonra öğrendim, iyi ki buradayız diyorum. Yeni yeni bitkileri tanıma şansınız oluyor, bilmediğiniz isimlerini öğrenmiş oluyorsunuz dolayısıyla bakımlarını da ona göre yapmış oluyorsunuz, paylaşmayı öğreniyorsunuz ve bu da bizleri çok mutlu ediyor sevgili lilpar76
Size de başarılar dilerim her şey gönlünüzce olsun.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön